facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Συγκέντρωση ναζιστικών ομάδων από όλη την Ευρώπη στη Σόφια

Το ναζιστικό εξωκοινοβουλευτικό κόμμα 'Βουλγαρική Εθνική Ένωση' φιλοξενεί μια συγκέντρωση ακροδεξιών ομάδων από όλη την Ευρώπη στη Σόφια στις 20 και 21 Απριλίου για να συζητήσει κοινές πρωτοβουλίες και μελλοντικά σχέδια.

Η Βουλγαρική Εθνική Ένωση διοργανώνει κάθε Φεβρουάριο πορεία από το 2003 προς τιμήν του φιλοναζιστή Βούλγαρου στρατηγού που ηγήθηκε της Ένωσης των Βουλγαρικών Εθνικών Λεγεώνων στη δεκαετία του 1930 και του 1940.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κάθε μία οργάνωση που θα συμμετάσχει θα παρουσιάσει τις ιδέες και τις δραστηριότητές της, θα έχει δικό της περίπτερο πληροφόρησης και θα παρουσιασθούν διάφορα υλικά.

Μεταξύ των οργανώσεων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε χώρο συνεδρίων στο κέντρο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, περιλαμβάνονται ορισμένες που έχουν στείλει αντιπροσώπους στις πορείες του ναζιστικού κόμματος της Βουλγαρίας, όπως το "Die Rechte", ένα από τα κορυφαία εθνικιστικά κόμματα της Γερμανίας, το «Les Nationalistes» από τη Γαλλία, το "Szturmowcy" ένα από ταχύτερα αναπτυσσόμενα ναζιστικά κόμματα της Πολωνίας, η Légió Hungária και άλλα.

Σύμφωνα με δήλωση στα μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας, η αντιφασιστική οργάνωση «Antifa Bulgaria», αναφέρει ότι «η ημερομηνία για την πανευρωπαϊκή αυτή φασιστική συγκέντρωση δεν είναι καθόλου τυχαία αφού στις 20 Απριλίου είναι τα γενέθλια του Αδόλφου Χίτλερ», γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

echedoros-a

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news