facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Καιρός: Θα… μουλιάσει η Αθήνα! Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μέχρι την Τρίτη!

Ο καιρός συνεχίζει τα τρελά του και το σκηνικό των δύο τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη. Μέχρι και την Τρίτη το τοπίο θα θυμίζει... χειμώνα με σφοδρές βροχοπτώσεις που σε πολλές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλάζι. Σχεδόν όλη τη χώρα θα χτυπήσει η κακοκαιρία διαρκείας. Δεν θα... γλιτώσει η Αθήνα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε όλη την χώρα για την Κυριακή, 14.04.2019. Τι περιμένουμε από... Δευτέρα.

Ο καιρός έχει ήδη χαλάσει από την Παρασκευή 12.04.2019, με τις βροχές και τις καταιγίδες να συνεχίζονται και το Σάββατο 13.04.2019. Ωστόσο… δεν υπάρχει αισιοδοξία πως το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει σύντομα!

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον για λίγες ημέρες ακόμη.

Κάτι που έχει δημιουργήσει… πονοκεφάλους στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, αφού τα πρώτα προβλήματα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η σφοδρή χαλαζόπτωση στην Ημαθία έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες, την ίδια ώρα που στον Τύρναβο ρίχνει χαλάζι ενώ στην Λάρισα έχει… καλοκαίρι!

Ο καιρός, λοιπόν, θα συνεχίσει να μην έχει… συναίσθηση του ότι η Άνοιξη είναι ήδη εδώ, με βάση τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα των μετεωρολόγων.

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Πιο σύμφωνα και με τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσιάζει το meteo.gr, ιδιαίτερα άστατος αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός μέχρι και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, καθώς διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές θα επηρεάσουν τη χώρας μας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και οι τοπικά ισχυρές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα δεν θα εντοπίζονται μόνο σε ηπειρωτικά τμήματα ως είθισται την άνοιξη, αλλά αναμένεται να επηρεάσουν και αρκετές νησιωτικές περιοχές.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας. Μπορείτε να ενημερώνεστε και για τις συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο μέσω της νέας μας υπηρεσίας ROADS.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται προγνωστικοί χάρτες βροχόπτωσης ανά ημέρα.

Δείτε το



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news