facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Κτηματολόγιο: Περιορισμένη η προσέλευση για τη διαδικασία ελέγχου ιδιοκτησίας στην Αθήνα

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του μπαίνει το Κτηματολόγιο στο Δήμο Αθηναιών, καθώς ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου η προανάρτηση των στοιχείων των δηλωμένων περιουσιακών δικαιωμάτων στο Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Εθνος» περιορισμένη ήταν χθες η προσέλευση, πρώτη ημέρα της διαδικασίας προανάρτησης των ακινήτων που βρίσκονται στο Δήμο Αθηναίων για το Κτηματολόγιο στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι.

Κατά τις ίδιες πηγές προσήλθαν συνολικά 210 ιδιοκτήτες, ενώ ελήφθησαν 200 αιτήσεις επανεξέτασης στοιχείων από ιδιοκτήτες που εντόπισαν σφάλματα στα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κτηματολογίου.

Το γραφείο της προανάρτησης έχει τη δυναμικότητα να εξυπηρετεί περί τους 1.000 - 1.200 πολίτες την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των στοιχείων της κοινοπραξίας, μέχρι τώρα έχουν υποβάλει δήλωση 544.682 φυσικά πρόσωπα και 7.645 νομικά πρόσωπα, ενώ το ποσοστό των γεωτεμαχίων για τα οποία υποβλήθηκαν δηλώσεις ανέρχεται σε 96,6%.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν στη σελίδα του Κτηματολόγιο (www.ktimatologio.gr) και με τους κωδικούς taxisnet να ελέγξουν τα στοιχεία των ακινήτων τους.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news