facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Συνελήφθη ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 31χρονο από τη Βουλγαρία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Η δολοφονία Μακρή

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας εκείνο το βράδυ, λίγο πριν τις 9, έφευγε από την πολυτελή μεζονέτα του με προορισμό το νέο του κατάστημα με υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν σε μια επίδειξη μόδας.

Ο Γιάννης Μακρής βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο Smart του το οποίο είχε παρκαρισμένο μερικά μέτρα από την πόρτα του.

Ο εκτελεστής τον πλησιάζει στο παράθυρο και του ρίχνει. Ο Γιάννης Μακρής αιφνιδιάζεται ωστόσο βγαίνει από το αυτοκίνητό του, διανύει κάποια μέτρα αλλά ο δολόφονος του ρίχνει τη χαριστική βολή.

Ο γρίφος της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή βασάνισε επί πέντε μήνες την Ασφάλεια Αττικής. Οι αξιωματικοί δυσκολεύονταν καθώς ο 47χρονος επιχειρηματίας κουβαλούσε μαζί του το σκοτεινό παρελθόν του από την Αυστραλία.

Η σύζυγος της παίκτριας του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», Βικτώριας Καρύδα, πατέρας δυο ανήλικων παιδιων φέρεται να ειχε ενα σκοτεινό παρελθόν στην Αυστραλία που τον ακολούθησε μέχρι την Αθήνα...

Ο Γιάννης Μακρής είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία, του είχαν χρεώσει περίεργες απόπειρες δολοφονίας αλλά και εμπλοκή σε θερμά επεισόδια σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας είχε παντρευτεί σε έναν γάμο χλιδής στη Μύκονο την σύντροφό του και μητέρα των δυο παιδιών του Βικτώρια Καρύδα. Εντυπωσιακή ξανθιά, μοντέλο και συμπαθής, η Βικτώρια Καρύδα συμμετείχε από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο My Style Rocks.

Δείτε σε βίντεο καρέ-καρέ τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, σε βίντεο, προέβαλε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ τον περασμένο Νοέμβριο:



iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news