facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Εισβολή Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης

Στο δημαρχείο Ηλιούπολης εισέβαλαν μέλη του Ρουβίκωνα. Όπως αναφέρουν στο κείμενο με το οποίο γνωστοποιούν ότι εκείνοι ήταν που εισέβαλαν στο δημαρχείο, αιτία ήταν ατυχήματα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σε εργοτάξια και άλλους χώρους εργασίας του δήμου Ηλιούπολης.



 Όπως γράφει το ilioupolinews, τα μέλη του Ρουβίκωνα, είχαν στόχο το γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου. Όταν κατάφεραν να φτάσουν στο γραφείο του Δημάρχου, προπηλάκισαν και έσπρωξαν μια εκ των συνεργατών του, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος ενεπλάκη μαζί τους προσπαθώντας να προστατεύσει τις εργαζόμενες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές ή τραυματίες.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κατάφερε να κάνει ορισμένες προσαγωγές κατά την έξοδο των εισβολέων, λίγα μέτρα πιο πέρα από το Δημαρχείο, στο ύψος της κεντρικής πλατείας Ηλιούπολης.

Πάντως, σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook του μέλους του Ρουβίκωνα Γιώργου Καλαϊτζίδη, καμία συμπλοκή δεν έγινε, ενώ  απευθύνεται και κατά του δημάρχου Ηλιούπολης, καλώντας τον να συγκρατηθεί. Ειδικότερα, αναφέρει στην ανάρτησή του: 

«Καμία συμπλοκή και κανένας προπηλακισμός δεν έγινε.Καμία απώθηση και κανείς δεν έβγαλε κανέναν έξω.Κανείς δεν έτρεξε.Πείτε οτι χαζομάρα έχετε να πείτε τώρα και στο τέλος όπως πάντα θα αποδειχτούν τα πραγματικά περιστατικά.

ΥΓ.Δήμαρχε Βαλασόπουλε βγαίνεις και λες στους δημοσιογράφους πως έβγαλες εξω κλωτσηδόν τα μέλη του Ρουβίκωνα.Είσαι χρεωμένος με ένα σωρό καταγγελίες και συνεχίζεις να χρεώνεσαι.Συγκρατήσου και άσε τους λεονταρισμούς γιατί η πόλη είναι μικρή.Πολύ μικρή.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news