facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Αποκλεισμός του «Θέματος» από την ενημέρωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια που δείχνει πανικό, μικροπρέπεια και εκδικητικότητα προχώρησε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος του Πρώτου Θέματος και των διαπιστευμένων συντακτών του.

Οι επιτελείς του υπουργείου και της Αστυνομίας, αποφάσισαν να απαντήσουν στην αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για το έγγραφο του Λιμενικού που διαψεύδει την υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το αν ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ για την επιχείρηση στα Εξάρχεια, με non paper. Ως εδώ όλα καλά. Μάνο που στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη επέλεξαν να «φτιάξουν» μια δική τους λίστα δημοσιογράφων που έχουν δικαίωμα στην ενημέρωση διαγράφοντας τους διαπιστευμένους συντάκτες του Πρώτου Θέματος από την ομαδική αποστολή. Δηλαδή, το μεγαλύτερο σαιτ, την πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα και το ραδιόφωνο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπάθεια τους απέναντι στο συγκεκριμένο Μέσο.

Κυρίες και κύριοι της Κατεχάκη κανένας δεν σας έχρισε «χωροδεσπότες της ενημέρωσης». Άλλωστε δεν έχετε το δικαίωμα αυτό. Δικαίωμα στην ενημέρωση έχουν όλοι. Από το μικρότερο σαιτ μέχρι το μεγαλύτερο κανάλι. Η ενημέρωση είναι πυλώνας της δημοκρατίας και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news