facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Η ΕΛΑΣ κατέβασε πανό διαμαρτυρίας στο Γαλάτσι για την εκχώρηση της Μακεδονίας για να μην ενοχληθεί ο Α.Τσίπρας

Πανό διαμαρτυρίας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας θέλησαν να απλώσουν σε χώρο πλησίον του ολυμπιακού γυμναστηρίου στο Γαλάτσι όπου πραγματοποιείται εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά η Αστυνομία τους είπε ορθά κοφτά ότι… απαγορεύεται!

Ο λόγος για ομάδα πολιτών της οργάνωσης «Διεξόδου Ελλάς» στην οποία συμμετείχε και η γνωστή δικηγόρος Γεωργία Μπιτάκου οι οποίοι θέλησαν απλώς να εκφράσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα διαμαρτυρίας.

Έτσι βρέθηκαν στη γέφυρα που περνά μπροστά από το κλειστό Γαλατσίου προκειμένου να ξεδιπλώσουν ένα πανό με τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Παύλο Μελά, πράξη απόλυτα προστατευμένη και κατοχυρωμένη μέσα από το Σύνταγμα της χώρας.

Όχι όμως για την σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αμέσως με την εμφάνιση της ομάδας Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να κάνουν εξακρίβωση στοιχείων.

Αφού έγινε η εξακρίβωση των στοιχείων, οι πολίτες ρώτησαν την Αστυνομία που επιτρέπεται εν πάση περιπτώσει να απλωθεί το πανό.

Τότε ο αστυνομικός διευθυντής είπε πως «απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες γενικώς»(!) και πως το πανό με τους δύο ονόματα «συνιστά προσβολή»!

Μάλιστα απείλησε πως εάν αυτό θα ανοίξει τότε θα γίνουν προσαγωγές.

Πράγματα που είναι αυτονόητα σε οποιαδήποτε άλλη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης στην τριτοκοσμική Ελλάδα των Βαλκανίων δεν είναι…

Δείτε το βίντεο εδώ

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση την οποία κατά την ΕΛΑΣ δεν έπρεπε να... ενοχλήσει κανείς.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news