facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Καμμένος: Θα παρουσιάσω στη Βουλή την Παρασκευή όλα τα στοιχεία για τα οποία κατηγορώ τον Κοτζιά

Νέα επίθεση στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά εξαπέλυσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος προαναγγείλει ότι την Παρασκευή θα παρουσιάσει στη Βουλή όλα τα στοιχεία σχετικά με αυτά που καταλογίζει στον Νίκο Κοτζιά.

«Την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ότι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω, Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Στην υπόθεση της συμφωνίας για τις βίζες έχουν γίνει εγκλήματα και οικονομικά», τόνισε

Όπως είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας «ο πρωθυπουργός όταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο, τον ξήλωσε το Νίκο Κοτζιά»

«Ο Νίκος Κοτζιας ήταν πάντα ή διορισμένος ή στο επικρατείας», σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας για το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με πρωταγωνιστή ένα μαύρο...κανίς, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο πρόσωπο υπονοεί ότι βρίσκεται πίσω από το σκυλάκι με το όνομα «Thanassis».

«Αυτός που τρώει από τα χέρια της Μέρκελ και παίρνει εντολές και κάνει κολωτούμπες», αρκέστηκε να πει.

«Το τρενάκι έμεινε στις ράγες, η Ελλάδα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάναμε συμμαχίες με ΗΠΑ και Ισραήλ», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για την κυβερνητική συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδοντας να σχολιάσει με νόημα ότι «ο Αλέξης γράφει με το δεξί και γράφει καλά».

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε εκ νέου «εγκληματικό λάθος» τη Συμφωνία των Πρεσπών και επανέλαβε ότι, στις προγραμματικές δηλώσεις είπαμε ότι συμφωνούμε με εξαίρεση τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Είχαμε κάνει συμφωνία, παρόντος του Κοτζιά, ότι δεν θα ‘ρθει καμία συμφωνία χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία αυτή», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «υπήρξαν κι άλλες διαφωνίες, οι οποίες συζητήθηκαν δημοκρατικά και λύθηκαν, όπως αυτή για τον Νίκο Φίλη».



«Υπήρχε μία καλή συνεργασία», είπε κάνοντας τον απολογισμό του, ενώ επανέλαβε ότι, «το θέμα της Μακεδονίας είναι θέμα αρχής».

«Αν δεν υπήρχαν οι αποστάτες, θα είχε πέσει η κυβέρνηση», είπε αναφερόμενος στα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που παρέμειναν στην κυβέρνηση, παρά την αποχώρηση του κόμματος.

«Η παραχώρηση του όρου Μακεδονία είναι η θέση της ΝΔ», είπε και αμφισβητώντας την εγκυρότητα της Συμφωνίας, αναφέρθηκε στην μη υπογραφή της από τον Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά και στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που είχε προηγηθεί. Αναφέρθηκε δε και σε παραβίασή της, αφού όπως είπε οι γείτονες «χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία».

Για τους χαρακτηρισμούς των ΑΝΕΛ ως ακροδεξιούς, σχολίασε ότι «είμαστε αυτοί που χτίσαμε τις σχέσεις μας με το Ισραήλ. Εμείς που στο θέμα του μεταναστευτικό ήμασταν εκεί και υπογράψαμε τη συνθήκη με το ΝΑΤΟ και δεν ταυτιστήκαμε με τις απόψεις της ακροδεξιάς. Βεβαίως και δεν είμαστε ακροδεξιά».

Σχετικά με τις επόμενες εκλογές είπε πως «ποτέ δεν ήμασταν μέσα στις δημοσκοπήσεις. Δημοσκοπήσεις κάνω στο πεζοδρόμιο, για ποιοτικούς και όχι ποσοτικούς λόγους. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει αν θέλει εκπροσώπους που θα εκτελούν τις εντολές της Μέρκελ ή εμάς στο Ευρωκοινοβούλιο».

«Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, θα επιδιώξουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με όλους, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ απόψεις Φίλη και Κοτζιά, ούτε Τατσόπουλου», είπε ερωτηθείς σχετικά με την επομένη των εκλογών.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news