facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μετά το νέο σάλο για τη γιαγιά με τα τερλίκια, η Παπανάτσιου υπόσχεται πρωτοβουλίες

Πρωτοβουλία αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικο ΑΠΕ ΜΠΕ, και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου για τη δίκαια επίλυση του θέματος που προέκυψε με την 90χρονη, που πουλούσε τερλίκια στη λαϊκή των Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «για το σκοπό αυτό η υφυπουργός βρίσκεται σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ για την διευθέτηση του ζητήματος»!

Όπως είναι γνωστό η ηλικιωμένη γυναίκα πληροφορήθηκε χθες ότι θα της επιβληθεί πρόστιμο 2.600 ευρώ διότι δεν τηρούσε λογιστικά βιβλία. Η είδηση για το νέο πρόστιμο έγινε γνωστή την ίδια, ημέρα κατά την οποία έπεσε θύμα κλοπής από σπείρα τριών ατόμων, όταν δύο γυναίκες την πλησίασαν και της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύλληψη της υπέργηρης γυναίκας επειδή πουλούσε χωρίς σχετική άδεια τα τερλίκια στη λαϊκή αγορά, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς κατά την σύλληψη της οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για την λήψη αποτυπωμάτων, όπου και παρέμεινε 12 ώρες, όταν μετά από εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news