facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η Γραμματέας Διαφθοράς ήταν δικηγόρος σε δουλειές του Αρτεμίου

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που θα κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή, η Γ.Γ. Διαφθοράς, στενή συνεργάτις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Αναστασία Ξεπαπαδέα, συνεργάζεται και με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

Ο κ. Αρτεμίου, που είναι γνωστός για την εξειδίκευσή του στις offshore, είναι εκείνος που συνόδευσε τον Νίκο Παππά στο γνωστό ταξίδι του στη Βενεζουέλα.

Είναι επίσης ο ίδιος που συνδέεται άμεσα με τον Μαλώλη Πετσίτη καθώς οι δικηγόροι συνεταίροι του, εκπροσωπούνται νομικά στην Ελλάδα από τον ίδιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αναστασία Ξεπαπαδέα διορίστηκε στις 10 Ιουνίου 2015 διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του τότε υφυπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Τον Απρίλιο του 2018 προήχθη σε γενική γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων της γίνεται- όπως αναφέρει η εφημερίδα- πληρεξούσια δικηγόρος σε υποθέσεις του γραφείου του Αρτέμη Αρτεμίου, που αφορούν κυπριακή εταιρεία, με έδρα το γραφείο του στην Κύπρο. Συγκεκριμένα τις χρονιές 2016, 2017, 2018 η κυρία Ξεπαπαδέα εμφανίζεται ως πληρεξούσια δικηγόρος της εταιρείας HIMED SOLUTIONS, η οποία είναι κυπριακή και έχει έδρα το νομικό γραφείο «Αρτεμίου, Πιερή και Συνεργάτες», στην οδό Θεσσαλονίκης 5, στη Λευκωσία.

Οι νέες αποκαλύψεις αναμένεται να φέρουν μπαράζ εξελίξεων για το σκάνδαλο που εμπλέκει ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news