facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Μαλέλης κατά Τσίπρα – Πιο δεξιά… πεθαίνεις – video

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Σταμάτης Μαλέλης. «Πιο δεξιά, πεθαίνεις» είπε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο η κεντροαριστερά μπορεί να δώσει τη μάχη ενάντια στη δεξιά «γιατί δεν μπορεί να τη δώσει ο Τσίπρας» είπε ο Σταμάτης Μαλέλης που ήταν καλεσμένος μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ.

«Ο Τσίπρας τους έχει ανοίξει την πόρτα και τους λέει «ελάτε, γίνετε και αυτοδύναμοι». Δηλαδή, πιο δεξιά πεθαίνεις από τον Τσίπρα», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης. Και αυτή δεν η μοναδική φορά που επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε με άκρως ειρωνικό τρόπο και το ενδεχόμενο υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα να είναι ο Πέτρος Κόκκαλης και κυρίως το επιχείρημα πως θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γιατί… ο παππούς του ήταν αριστερός. «Αν πάρει τον Πέτρο Κόκκαλη έδεσε το γλυκό. Μην λένε ότι ο παππούς του ήταν αριστερός. Και ο θείος του Τσακαλώτου ήταν με τον Εθνικό Στρατό, έτσι θα το πάμε; Σε λίγο θα βάλει στο ψηφοδέλτιό της η αριστερά και τον Λάτση επειδή έχει θαλασσοδαρθεί στα καράβια! Η υποκρισία έχει και τα όριά της» συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Στο σημείο όπου ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε αναφορά στον… θείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, «πετάχτηκε» στη συζήτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Ο θείος του Τσακαλώτου είναι ο βασικός ήρωας των Δεκεμβριανών και η αιτία που σώθηκε η Αθήνα από τους κομμουνιστές. Παρακαλώ πολύ με τον αείμνηστο στρατηγό Θρασύβουλο Τσακαλώτο δεν θέλω να κάνουμε αστεία. Του χρωστάμε την αστική κοινοβουλευτική μας δημοκρατία», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Οι εκλογές και η… συντριβή του Τσίπρα

Ο Σταμάτης Μαλέλης ουσιαστικά επιβεβαίωσε (αν και τόνισε ότι η τελική απόφαση θα παρθεί στο Συνέδριο) ότι το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής θα γράφει ΚΙΝΑΛ και από κάτω θα έχει τη λέξη ΠΑΣΟΚ και τον Ήλιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την άποψη ότι ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο γιατί «δεν του βγαίνουν τα χαρτιά να πάει τον Μάιο». Εκτίμησε όμως ότι αυτό είναι λάθος του Αλέξη Τσίπρα γιατί «η συντριβή του στις ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη». Και το δικαιολόγησε λέγοντας πως «η αγανάκτηση του κόσμου ξεχειλίζει σε όλα τα επίπεδα, με τις ανοησίες που λένε κάθε μέρα, με την οικονομική και κοινωνική πολιτική τους».

Έκρινε ότι οι ευρωεκλογές είναι η «μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρουμε τη θέση μας. Στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση» και πως μόνο με τον ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη εγγύηση «για να ξαναζήσουν οι Έλληνες ό,τι ζούσαν παλιά».

Κατά τον Σταμάτη Μαλέλη, το ΚΙΝΑΛ έχει στα χέρια του δημοσκοπήσεις που του δίνουν 8%, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι αντίπαλος με τον Παύλο Πολάκη, τόνισε πως «θα χαρώ πολύ να έχω απέναντι τον κ. Πολάκη για να δείξουμε στις φτωχογειτονιές του Πειραιά ποιός είναι αριστερός και ποιος όχι. Ας πάμε στις φτωχογειτονιές να το αποδείξει», κατέληξε.



newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news