facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Έκαψαν τον καρνάβαλο στην Πάτρα! Χαμός στην κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού – Video

Στο μόλο του Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι, έπεσε η "αυλαία" του καρναβαλιού. Χιλιάδες καρναβαλιστές "βούλιαξαν" την Αχαϊκή πρωτεύουσα. Όλη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (10.3.2019) χόρευαν στους δρόμους κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης. Οι καρναβαλιστές ανανέωσαν ήδη το ραντεβού τους για το 2020!

Το Πατρινό Καρναβάλι έφτασε στο τέλος του, με τους χιλιάδες καρναβαλιστές να έδωσαν… ρέστα στην μεγάλη παρέλαση.

Στις 21:00 το βράδυ της τελευταίας Κυριακής (10.3.2019) της Αποκριάς, στο μόλο του Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι άρχισε η τελετή λήξης που κορυφώθηκε με την καύση του καρνάβαλου.

Κατά την τελετή λήξης, ο προβολέας έπεσε στον Καραγκιόζη, που με τη συνοδεία του και με μια τροχήλατη παράγκα ανέβηκε στη σκηνή.

Ο Χατζατζάρης καλωσόρισε τους Πατρινούς και τους επισκέπτες και έπειτα από τους σχετικούς διαλόγους της παρέας (Καραγκιόζη, Χατζατζάρη, Μπάρμπα Γιώργο και Μεγαλέξαντρο) εμφανίστηκαν στη σκηνή τα Κινέζικα λιοντάρια από τον θίασο Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township, υπό τους ήχους κινέζικης μουσικής.



Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της τελετής λήξης, η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή, κάλεσε στη σκηνή τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκο Χρυσοβιτσάνο και τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος κήρυξε τη λήξη του πατρινού Καρναβαλιού 2019 και αμέσως μετά έδωσε το σύνθημα για την καύση του καρνάβαλου.

Κατόπιν, ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων πλημμύρισε τον πατραϊκό ουρανό, φωτίζοντας με λάμψη την καρναβαλική νύχτα, ενώ την τελετή λήξης σφράγισε δίωρη συναυλία του συγκροτήματος των Locomondo.

«Βούλιαξε» η Πάτρα για τη μεγάλη παρέλαση!

Σε έντονους και ξέγνοιαστους καρναβαλικούς ρυθμούς έζησε το Σαββατοκύριακο (9/10.3.2019) η πόλη της Πάτρας, με τους χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες να απολαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Η μεγάλη συμμετοχή των καρναβαλιστών, που ξεπερνούν τους 40.000, τα μεγαλοπρεπή άρματα, η σάτιρα, η ευρηματικότητα, η δημιουργία, και η χαρά, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της παρέλασης, που διέσχισε το κέντρο της Πάτρας και παρακολούθησαν οι αναρίθμητοι επισκέπτες, που κατέκλυσαν την πόλη, παίρνοντας και εκείνοι μέρος στην μεγάλη γιορτή.



Η μεγάλη παρέλαση ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό έθιμο του σοκολατοπόλεμου. Οι σύλλογοι των σοκολατοριχτών, ανεβασμένοι στα άρματά τους, γλύκαναν τους θεατές με τις ρίψεις μεγάλων ποσοτήτων σοκολάτας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrasTimes, ΙΟΝΙΑΝ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news