facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Αρχιμαφιόζος ο ιδιοκτήτης της Porsche

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέα στοιχεία για την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε υπαίθριο πάρκινγκ στη Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με αυστραλιανά δημοσιεύματα, ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ο A.J.M., αρχηγός της περιβόητης οργάνωσης μοτοσικλετιστών, «Comancheros» τύπου «Hell Angels» με έντονη εγκληματική δράση στην Αυστραλία.

Υπήρξε αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία και έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο εν λόγω άνδρας, είχε αντιμαχία με τον νυν αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης.

Παρά το γεγονός ότι έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι ασκεί ακόμα μεγάλη επιρροή στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε. Λέγεται ότι το 2013 έφυγε για το Ντουμπάι και στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.

Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ, «ο A.J.M. ζει στο πλούσιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, την Γλυφάδα, γνωστή και ως «τα ελληνικά Χάμπτονς».

Τα ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία. Το παρελθόν του είναι πλούσιο και ανατριχαστικό.

A.J.M.

Απόπειρα δολοφονίας

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα στους συμμορίτες θεωρείται η απόπειρα δολοφονίας του υπαρχηγού του Μάρεϊ και σε κατάστημα που κάνει τατουάζ.

Δυο κουκουλοφόροι με ημιαυτόματα εισέβαλλαν και γάζωσαν τον υπαρχηγό του Μάρει, Ρόμπερτ Έιλ την ώρα που έκανε τατουάζ. Παρά τα σοβαρά τραύματά του ο Έιλ επέζησε. Σοκαριστικά είναι τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας με περαστικούς να τρέχουν να γλιτώσουν.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news