facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε η σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην Αττική (pics)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τελευταία δράση της ΕΛ.ΑΣ, που κατάφερε να εξαρθρώσει σπείρα, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η αστυνομική επιχείρηση, που πραγματώθηκε υπό τη διαχείριση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, που φαίνεται ότι κατείχαν σημαντικούς ρόλους στη σπείρα. Συγκεκριμένα, στις περιοχές Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Μελίσσια συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 40, 42 και 48 ετών, ενώ ακόμη ένας αλλοδαπός. 32 ετών, συνελήφθη στο συνοριακό σταθμό Κακαβιάς. Τέλος, στους συλληφθέντες συγκαταλέγεται και μια 43χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, που κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.



Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγικό ρόλο είχε ο 32χρονος, ενώ ο 40χρονος ήταν υπεύθυνος για τη διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορους άλλους διακινητές, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο, είχαν την ευθύνη της φύλαξης των ποσοτήτων της ηρωίνης στην οικία τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και από τις αστυνομικές έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ηρωίνης βάρους 21 κιλών και 399,7 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 1 γραμμαρίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,6 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news