facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Στον «αέρα» το συνέδριο της ΓΣΕΕ - Παναγόπουλος: Δεν θα υποκύψουμε - ΠΑΜΕ: Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ , Γιάννης Παναγόπουλος, εξαπολύει "πυρά" κατά των μελών του ΠΑΜΕ που προκάλεσαν επεισόδια στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, παρεμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του.

Όπως τονίζει ο κ. Παναγόπουλος, τόσο το ΠΑΜΕ όσο και η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ είναι υπόλογοι γιατί καλύπτουν τα μέλη που προκάλεσαν τις ταραχές και επειδή δεν προστάτεψαν τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παναγόπουλου:

"Είμαστε εδώ, η συντριπτική πλειοψηφία των εκλεγμένων αντιπροσώπων για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ με πρωτοφανείς βιαιότητες και τραμπουκισμούς δεν μας επιτρέπουν να ασκήσουμε τα νόμιμα και δημοκρατικά δικαιώματά μας.

Ό,τι δεν κατάφεραν 10 χρόνια μνημόνια, κυβερνήσεις, τρόικες, θέλουν να το καταφέρουν μέσα σε μερικά λεπτά μέσω των βιαιοτήτων και των τραμπουκισμών, δηλαδή να διαλύσουν τα συνδικάτα, να οδηγήσουν σε διορισμούς τις νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένες ηγεσίες τους. Δεν θα υποκύψουμε. Όλοι οι σύνεδροι συνυπογράφουμε αυτό που είναι αναγκαίο, να πάρουμε κάθε μέτρο δημοκρατικό και νόμιμο με βάση το καταστατικό των συνδικάτων και να μπορέσουμε να πετύχουμε την εκλογή νόμιμης, δημοκρατικής διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, ο κομματικός φορέας που τους καλύπτει, είναι υπόλογοι. Η κυβέρνηση και η ελληνική Αστυνομία που δεν προστάτεψε δημοκρατικές διαδικασίες, δημοκρατικούς θεσμούς, είναι υπόλογοι. Ας τους κρίνουν οι Έλληνες γιατί αυτήν τη στιγμή δεν κρίνεται πόσο καλά είναι τα συνδικάτα αλλά αν μια δημοκρατική οργάνωση έχει δικαίωμα να λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό σε μια ευρωπαϊκή χώρα αναπτυγμένη χώρα".



Νέα συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Στο μεταξύ το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει νέα συγκέντρωση το πρωί της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση το ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Όλες και όλοι την Κυριακή στο νέο συλλαλητήριο στις 9 το πρωί έξω από το ξενοδοχείο Elite που βρίσκεται εντός των των πολυτελών χώρων του, η συνδικαλιστική ελίτ.

Το απόστημα των νόθων, των εργοδοτών και των ανύπαρκτων συνδικάτων θα σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων.

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία!».

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news