facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Στρατηγός Ζιαζιάς για κρητικό αλεξιπτωτιστή: «Είναι ένας καταδρομέας όπως τον θέλει κάθε διοικητής»

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πήρε την σκυτάλη από τον Στρατηγό Φ.Φράγκο και αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε με τον Κρητικό καταδρομέα που τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά την πτήση του με το αλεξίπτωτο.

Γράφει ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Επίτιμος Α/ΓΕΣ

“Σέβομαι και τιμώ τις ένοπλες Δυνάμεις, σέβομαι και τιμώ τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές μου, σέβομαι και τιμώ όλα όσα προσφέρουν στην πατρίδα την κοινωνία και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η ύπαρξη και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα σώματα και τα όπλα.Ο σεβασμός αυτός όμως, είναι αποτέλεσμα των αρχών και των αξιών της οικογένειας μου, όλων όσων διδάχτηκα από τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου στη γη μου τα Σφακιά”.

Mε αυτά τα υπέροχα λόγια ο Στρατιώτης Καταδρομέας – Αλεξιπτωτιστής, που έγινε γνωστός στο διαδίκτυο, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή…» καθ όλη την πτήση του με το αλεξίπτωτο , δίνει εξηγήσεις για την πράξη του.

Από τα λόγια του φαίνεται ότι είναι ένας συνειδητοποιημένος νέος που διέπεται από τα εθνικά μας ιδεώδη και υψηλό ΦΡΟΝΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.

Παρέβει τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, κατά την εκτέλεση του άλματος και αυτό ηταν ένα σοβαρό λάθος ελεγκτέο πειθαρχικά.

Ο μόνος υπεύθυνος να επέμβει και να ελέγξει τον Καταδρομέα είναι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΖΩΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ.



pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news