facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Τσιρώνης: «Γεωγραφικά μιλούσα» για το πού βρίσκεται το Καστελόριζο

Μάλλον χειρότερα κάνει τα πράγματα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης, που μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του ότι το Καστελόριζο δεν βρίσκεται στο Αιγαίο, επιχειρεί να «διορθώσει» τον χαμό.

«Γεωγραφική ήταν η συζήτηση», επιμένει μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ant1, δείχνοντας να μην καταλαβαίνει την σημασία των λεγόμενών του σε μια περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ δηλώσεις όπως του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου για τα δικαιώματα της Τουρκίας στην οικονομική ζώνη του Αιγαίου δημιουργούν αίσθηση.

«Συζητούσαμε για το πού βρίσκεται το Καστελόριζο και το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε συμφέροντα. Προσπαθούσα να εξηγήσω ότι επειδή το Καστελόριζο είναι νότια της Τουρκίας, δημιουργεί συμφέροντα για την Ελλάδα στην περιοχή εκείνη που είναι μόλις 140 μίλια από την Κύπρο. Γεωγραφική ήταν η συζήτηση» ανέφερε ο κ Τσιρώνης και μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τα Κύθηρα, που όπως είπε ανήκουν στην Αττική αλλά είναι νησί του Μυρτώου Πελάγους. «Αυτή είναι η διαφορά του πού βρίσκομαι και πού ανήκω» πρόσθεσε.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news