facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Αστυνομικοί κρούουν ξανά τον κώδωνα του κινδύνου μετά την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν απερίφραστα τη χθεσινοβαρδινή επίθεση κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας. Με τον τίτλο ««Που να 'ναι αυτή η παράξενη σκιά που κυνηγάνε;», η ανακοίνωση αναφέρεται στην «ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες την ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαπτίσουν υπερβολικούς», αναφέρει η Ένωση επισημαίνοντας ότι πρόκειται για πρόβλημα που χρονίζει.

«Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον "ομάδα ΔΕΛΤΑ", τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;», θέτει το ερώτημα η Ένωση στην ανάρτησή της.

«Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους "υπεύθυνους" να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς, ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας», καταλήγουν με νόημα οι αστυνομικοί υπάλληλοι.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news