facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

«Φρούριο» ο Βόλος: Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών υπέρ της άδειας Κουφοντίνα [εικόνα]

«Φρούριο» είναι ο Βόλος ενόψει της συγκέντρωσης αντιεξουσιαστών στην πλατεία Ελευθερίας, ζητώντας να χορηγηθεί άδεια στον καταδικασμένο σε ισόβια για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακροβολιστεί στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου για την αποφυγή επεισοδίων, ενώ από το πρωί έχουν τοποθετηθεί πλαστικές κορδέλες για την αποτροπή της στάθμευσης στις οδούς γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο και την πλατεία Ελευθερίας, όπως αναφέρει το e-thessalia.
Πανό για την άδεια του Δημήτρη ΚουφοντίναΠανό για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα
Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώροι, οι αναρχικές οργανώσεις μιλούν για «προβοκάτσια του δήμου και της αστυνομίας προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και να τους κρατήσουν μακριά από τη συγκέντρωση».
Η ανάρτηση:
«Διαδίδουν στον κόσμο ότι «έρχονται οι αναρχικοί για να κάψουν την πόλη». Σε κεντρικούς δρόμους έχουν τοποθετηθεί νάιλον ταινίες και καλούν τον κόσμο να απομακρύνει τα αυτοκίνητά του. Ο δε δήμος έβγαλε αυτοκίνητα και μαζεύουν τους κάδους, για να μη γίνουν –υποτίθεται- οδοφράγματα.
Από χτες έκλεισαν το πανεπιστήμιο. Και στις φυλακές της Κασσαβέτειας κήρυξαν γενική επιφυλακή, ανακάλεσαν άδειες και ρεπό των φυλάκων, οι οποίοι περιφέρονται στο χώρο, χωρίς φυσικά να έχουν τίποτα να κάνουν. Με εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης φυσικά.
Αυτή η μέθοδος είναι γνωστή και από το παρελθόν. Καλλιεργούν κλίμα φίβου, προκειμένου να απομονώσουν τους διαδηλωτές από τους κατοίκους μιας περιοχής».
Αδειοι οι δρόμοι στον ΒόλοΑδειοι οι δρόμοι στον Βόλο
Φωτογραφίες: e-thessalia
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news