facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Γιάννης Δέδες: Προσπάθεια ετών η ένταξη της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού στο ΕΣΥ

Ο βουλευτής Αττικής Γιάννης Δέδες προτού ακόμη εκλεγεί στο αξίωμα και συγκεκριμένα από το 2012 κατέβαλε προσπάθειες για την ένταξη της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η προσπάθειά του αυτή εντάθηκε ακόμη περισσότερο μετά την εκλογή του ως βουλευτής το 2015.

Η Πολυκλινική μέχρι πρόσφατα ανήκε στην ΑΕΜΥ και τούτο ήταν ο λόγος που χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για την αλλαγή του καθεστώτος λειτουργίας, καθώς απαιτήθηκε να ξεπεραστούν πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια και νομικά κωλύματα ώστε να γίνει πραγματικότητα η ένταξη της Πολυκλινικής στο ΕΣΥ.

Οι προσπάθειες, η επιμονή και η προσήλωση είχαν αίσιο τέλος, καθώς πρόσφατα υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την μεταφορά της Πολυκλινικής και την ένταξη της στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ ως Ιατρικό Κέντρο Αστικού Τύπου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κάτοικοι των Αχαρνών θα έχουν στο εξής πλήρη κάλυψη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και θα απευθύνονται για εξετάσεις και ιατρικές γνωματεύσεις στην Πολυκλινική μόνο με τον ΑΜΚΑ τους και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 12.30 μμ θα γίνουν τα εγκαίνια παράδοσης της Πολυκλινικής στο ΕΣΥ ρίχνοντας αυλαία σε μια πολυετή προσπάθεια και ολοκληρώνοντας ένα στόχο που αποτελεί και πάγια πολιτική της Αριστεράς. Και ο στόχος δεν είναι μόνο η Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, αλλά και ο συνεχής αγώνας για την αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΔΕΣ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news