facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Επιμένει ο Πετρόπουλος παρά τις αντιδράσεις – «Υπενθύμισα τι γινόταν επί ΝΔ για να μην ξαναγίνει»

Δεν αλλάζει την δήλωσή του παρά τις αντιδράσεις της ΝΔ, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.

Ο κ. Πετρόπουλος την Πέμπτη στην Βουλή, απευθυνόμενος σε μαθητές που έβλεπαν την συνεδρίαση από τα θεωρεία, είπε πως πριν την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο κόσμος έτρωγε γάτες, σκύλους ή και από τα σκουπίδια.

«Σήμερα κατάλαβαν όλοι γιατί τα ΜΜΕ που υπηρετούν τη Ν.Δ, στοχεύουν στο πρόσωπό μου με αήθεις χαρακτηρισμούς και γκεμπελίστικες πρακτικές. Η υπενθύμιση των δεινών που υπέστη ο λαός και η χώρα από την πολιτική της Ν.Δ, απομακρύνει την πιθανότητα να επανέλθει στη διακυβέρνηση της χώρας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ. «Τα λάθη του παρελθόντος είναι η σοφία του μέλλοντος. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει τέτοια λάθη», κατέληξε ο κ. Πετρόπουλος.

Νωρίτερα το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση : «Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε πια το σημείο της αυτογελοιοποίησης. Ο υφυπουργός που κατόρθωσε να αυξήσει τις εισφορές στους εργαζόμενους, μειώνοντας παράλληλα τις συντάξεις, παριστάνει τον σωτήρα του έθνους σε μαθητές δημοτικού. Τον παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών, είτε πιστεύει όσα λέει, είτε απλά ζει εκτός τόπου και χρόνου, που είναι και το πιθανότερο».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news