facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τι απαντά το Λιμενικό στην απαγόρευση συνθημάτων στους ΟΥΚάδες κατά την παρέλαση

Απάντηση στα δημοσιεύματα περί απαγόρευσης απαγγελίας συνθημάτων στους ΟΥΚάδες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου δίνει το Λιμενικό Σώμα.

Σε ανακοίνωση του το αρχηγείο Λιμενικού/Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζει ότι κατά τις πάγιες διατάξεις που ισχύουν για τις Ε. Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τα πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα της παρέλασης επιτρέπεται να τραγουδούν μόνο συγκεκριμένα άσματα, ενώ απαγορεύονται αυστηρά τα συνθήματα

Ως εκ τούτου, καταλήγει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η συγκεκριμένη διαταγή του Διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών κινείται στο πνεύμα των διατασσομένων, αφού υπενθυμίζει τη σχετική απαγόρευση αναφορικά με τα συνθήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Σύμφωνα με τις πάγιες διατάξεις που ισχύουν για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, επιτρέπεται στα πεζοπόρα τμήματα της παρέλασης, μετά τη διέλευσή τους από το τιμώμενο πρόσωπο, να άδουν συγκεκριμένα στρατιωτικά άσματα τόσο για την τήρηση του ρυθμού της παρέλασης όσο και για την εξύψωση του ηθικού του προσωπικού.

Με τις ίδιες δε διατάξεις, τις οποίες ακολουθεί πιστά το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ως οφείλει, απαγορεύεται αυστηρώς η αναφώνηση συνθημάτων από τα τμήματα καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη διαταγή του Διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών κινείται στο πνεύμα των διατασσομένων, αφού υπενθυμίζει τη σχετική απαγόρευση αναφορικά με τα συνθήματα».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news