facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Θεοδωράκης για Πετρόπουλο: Ντροπή, μόνο ντροπή!

Την οργισμένη αντίδραση του Σταύρου θεοδωράκη προκάλεσαν όσα είπε την Πέμπτη στην Βουλή ενώπιον μικρών μαθητών ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

«Ναι, οι άνθρωποι έπαψαν να τρώνε από τα σκουπίδια και να αυτοκτονούν επειδή ο Πετρόπουλος και οι όμοιοί του έσκισαν τα μνημόνια και φόρεσαν υπουργικά κοστούμια. Ντροπή, μόνο ντροπή! Πάψτε να ψεκάζετε με τις ιδεοληψίες σας τουλάχιστον τα παιδιά. Έλεος», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε την ανάρτηση



Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πετρόπουλος χαρακτήρισε τα παιδιά «τυχερά» επειδή δεν πρόλαβαν να δουν τις εποχές… πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ο κόσμος «έτρωγε από τα σκουπίδια και είχαν μειωθεί οι γάτες και οι σκύλοι».

«Η θνησιμότητα στην Ελλάδα, την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%. Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα που δεν προλάβατε να δείτε εσείς παιδιά, αλλά είναι μια εικόνα που ήταν πραγματική και η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν», είπε.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news