facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Πρόστιμο 200 ευρώ στη γιαγιά για τα... παράνομα τερλίκια. Μπράβο κυρία Γεροβασίλη!

Πρόστιμο διακοσίων ευρώ επιβλήθηκε από την αστυνομία στην 90χρονη Πόντια που ... εγκλημάτισε πουλώντας τερλίκια χωρίς άδεια, σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. 

Η γιαγιά, που υπέστη την ταλαιπωρία στα 90 της χρόνια να συλληφθεί, να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα και να περάσει ως κοινός εγκληματίας τη διαδικασία της λήψης αποτυπωμάτων για να αφεθεί τελικά ελεύθερη, μετά από εντολή του εισαγγελέα, δώδεκα ώρες μετά τη σύλληψή της, πρέπει τώρα να πληρώσει το πρόστιμο των 200 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι πολύ μεγάλο για μια γυναίκα που ζει χωρίς σύνταξη, με ένα επίδομα το οποίο πηγαίνει κατευθείαν στο ενοίκιο του διαμερίσματος που μένει με τον επίσης υπερήλικα σύζυγό της και αναλογικά τεράστιο σε σχέση με την αξία των αντικειμένων που της κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, και τα οποία θα διέθετε προς πώληση: μαντήλες και δέκα ζευγάρια τερλίκια...

Το πρόστιμο των 200 ευρώ, επιβλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων- Μενεμένης, όργανα του οποίου είχαν συλλάβει τη γιαγιά και καλείται πλέον να το πληρώσει στο ΔΟΥ Ιωνίας Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, με πρωτοβουλία πολιτών πουλήθηκαν τερλίκια στην ίδια λαϊκή, χωρίς αυτή τη φορά να παρέμβει κανείς. Μάλιστα, αναρτήθηκε και σημείωμα συγγνώμης στη γιαγιά για την ταλαιπωρία που υπέστη από τον ζήλο που επέδειξαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με μέσο τα χειροποίητα τερλίκια της υπερήλικης.

90xroni_laiki_in
prostimo_giagia2
Το έγγραφο καταλογισμού του προστίμου των 200 ευρώ της ΕΛΑΣ στη γιαγιά Σουζάνα
90xroni_laiki_in3
Η έκθεση κατάσχεσης των χειροτεχνημάτων της 90χρονης
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news