facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Γκάφα με πολυτελή SUV επίδειξης στο Τελωνείο Πάτρας!

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου στο Τελωνείο Πάτρας όταν κάποιοι υπάλληλοι αποφάσισαν πως πρέπει να δεσμεύσουν αυτοκινητάμαξες με υπερπολυτελή SUV τα οποία έφεραν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και προορίζονταν για κάποιο σώου σε περιοχή της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr απεστάλησαν στην Ελλάδα ώστε να συμμετέχουν σε μια παρουσίαση με χιλιάδες καλεσμένους από ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο κάποιοι «ένθερμοι» υπάλληλοι του Τελωνείου Πάτρας μαζί με την υποστήριξη υψηλόβαθμου στελέχους «δέσμευσαν» τόσο την αυτοκινητάμαξα όσο και τα πολυτελή SUV τα οποία να τονίσουμε πως μεταφέρονταν απολύτως νόμιμα με επίσημα έγγραφα φορτωτικής αλλά εκείνοι αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να εκτελωνιστούν!

Αποτέλεσμα της παραπάνω απόφασης ήταν να κινητοποιηθεί τόσο το υπουργείο Οικονομικών όσο και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr στο επεισόδιο ενεπλάκη και η πρεσβεία της Γαλλίας!

Τελικά οι αυτοκινητάμαξες με τα υπερπολυτελή SUV αποδεσμεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου μετά από παρέμβαση των πιο λογικών και οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Το συγκεκριμένο περιστατικό τόσο τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών όσο και της ΑΑΔΕ προσπάθησαν να κρατηθεί μυστικό καθώς τα στελέχη του τελωνείου Πάτρας σύμφωνα με με πληροφορίες έδρασαν βιαστικά δημιουργώντας ένα μίνι διπλωματικό επεισόδιο…

newsauto

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news