facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Απαράδεκτα πολιτικά παιχνίδια πριν καλά καλά θάψουν τους νεκρούς στο Γεροπόταμο

Η Περιφέρεια Κρήτης είχε πληρώσει για να φτιαχτεί ο φονικός δρόμος που στοίχισε 4 ζωές!

Απίστευτες δηλώσεις από αρμοδίους με μόνο στόχο την πολιτική τους επιβίωση και χωρίς κανένα σεβασμό στους νεκρούς και τις οικογένειες τους

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ταφούν οι τέσσερις συνάνθρωποι μας από το τραγικό δυστύχημα στο Γεροπόταμο στο Δήμο Φαιστού και μία απίστευτη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι για ορισμένους ανθρώπους δεν έχει καμία αξία η ανθρώπινη ζωή, παρά μόνο η καρέκλα και η πολιτική επιβίωση.

Ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης, αναφέρει ότι το έργο για την κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού, προκειμένου να αντικατασταθεί η μοιραία «Ιρλανδική διάβαση», είχε εγκριθεί το 2017 από την Περιφέρεια Κρήτης. Και μάλιστα αναφέρει και το ποσό, ότι εγκρίθηκαν δηλαδή 260.000€ για την κατασκευή και ότι εμμέσως πλην σαφώς η Περιφέρεια Κρήτης έκανε την δουλειά της.

Η δήλωση του Ευρυπίδη Κουκιαδάκη έρχεται ως απάντηση στις δηλώσεις του Δημάρχου Φαιστού σε ραδιοφωνικούς σταθμούς του Ηρακλείου, όπου και αυτός με την σειρά του, πριν καλά καλά ξεραθεί το χώμα που κάλυψε τους τέσσερις νεκρούς, προσπάθησε να αποτάξει την ευθύνη του θανάτου τους, πετώντας το μπαλάκι εκτός γηπέδου. Μάλιστα με χαρακτηριστική κυνικότητα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μανώλη Αργυράκη στον Ράδιο Κρήτη για το αν θα παραιτηθεί, απάντησε «Δεν θα πω εγώ ποιος θα παραιτηθεί, δεν γνωρίζω ποιος έχει την ευθύνη», προσθέτοντας «εδώ γίνονται πράματα και θάματα στην Ελλάδα και δεν παραιτείται άνθρωπος...».

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, θέλησε να ρίξει την ευθύνη στην Περιφέρεια Κρήτης, μετά τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Λεονταράκη, ότι την ευθύνη κλεισίματος του δρόμου που έγινε το δυστύχημα, την είχε ο Δήμος Φαιστού.
Με απλά λόγια, για μία ακόμα φορά, όπως και στην κατάρρευση του βουνού στο ΒΟΑΚ στα Χανιά, οι ευθύνες για το ποιος έχει την αρμοδιότητα έχουν γίνει σαν το μπαλάκι του πινγκ – πονγκ. Ενώ μετά από 9 χρόνια που έχει γίνει ο νόμος του "Καλλικράτη", ακόμα στην Περιφέρεια Κρήτης δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, να αποσαφηνίσουν και να συνεργαστούν με τους αρμόδιους φορείς, για τον διαχωρισμό των αρμοδιοτήτων σε ανάλογες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα τόσο σημαντικά ζητήματα, όπως η ασφάλεια του οδικού δικτύου, να έχουν αφεθεί στην τύχη τους και μαζί με αυτά και η ασφάλεια των πολιτών αυτού του τόπου.

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας, ώστε μπουν τα πράγματα στην θέση τους;

flashnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news