facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Εξω από τη ΓΑΔΑ ο Λαφαζάνης και η ΛΑΕ -Διαμαρτύρονται επειδή τον κάλεσαν σε απολογία [εικόνες & βίντεο]

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη της ΛΑΕ.
Τα μέλη της ΛΑΕ διαμαρτύρονται σε ένδειξη συμπαράστασης στον επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος με αφορμή τη δράση του στα πλαίσια των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο τον Νοέμβριο του 2017. 
αράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη της ΛΑΕΠαράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη της ΛΑΕ
«Η επιχείρηση τρομοκράτησης του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, με την νέα κλήση σε απολογία προς τον επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν θα περάσει. Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, μέσω της Αστυνομίας, έστειλε νέα κλήση σε απολογία (την πέμπτη κατά σειρά) προς τον γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη. 
Τα μέλη της ΛΑΕ διαμαρτύρονται σε ένδειξη συμπαράστασης στον επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη
Τα μέλη της ΛΑΕ διαμαρτύρονται σε ένδειξη συμπαράστασης στον επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη
Τον κάλεσε να προσέλθει στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο περιβόητο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος,προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του, στα γεγονότα της 29ης Νοεμβρίου 2017, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (όταν τα ΜΑΤ χτύπησαν ανελέητα τους αγωνιστές ενάντια στους πλειστηριασμούς και έριξαν χημικά σε κλειστό χώρο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές). Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι η τρομοκράτηση και η αναστολή της ανάπτυξης του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και της δράσης, που αναπτύσσει η Λαϊκή Ενότητα», σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος, προσθέτοντας ότι εκτός από τον κ. Λαφαζάνη στο «στόχαστρο» των διωκτικών αρχών έχουν μπει αλλά 12 μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών. 
Παρόντες στη σημερινή συγκέντρωση, μεταξύ άλλων, είναι ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής και τα στελέχη του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης και Νάντια Βαλαβάνη
Παρόντες στη σημερινή συγκέντρωση, μεταξύ άλλων, είναι ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής και τα στελέχη του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης και Νάντια Βαλαβάνη
Από την πλευρά του ο κ. Λαφαζάνης σε έντονο ύφος τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να πάει σε εκλογές με όμηρο τη Λαϊκή Ενότητα, για αυτό και διώκει εμένα προσωπικά και πολλούς συναγωνιστές μας, εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Εμείς δεν πηγαίνουμε σε εκλογές με ομηρία. Αυτό το ξεκαθάρισα και στην κυρία Ξένη Δημητρίου. Της είπε ότι πρόκειται για πραξικόπημα και νόθευση της εκλογικής διαδικασίας».
Ο Π. Λαφαζάνης κλήθηκε σε απολογία από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος με αφορμή τη δράση του στα πλαίσια των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο τον Νοέμβριο του 2017
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η δίωξη του έχει πολιτικό χαρακτήρα, ενώ αντίστοιχες διώξεις έχουν καταγράφει μόνο σε καθεστώτα όπως αυτό της Τουρκίας του Ερντογάν. 
Παρόντες στη σημερινή συγκέντρωση, μεταξύ άλλων, είναι ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής και τα στελέχη του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης και Νάντια Βαλαβάνη.





iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news