facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Τα σκουπίδια του Πετρόπουλου μυρίζουν… λεβάντα

Πετρόπουλος σε μαθητές: Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια -Είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι

Τάσος Πετρόπουλος, ο δικηγόρος που έγινε υπουργός και από νομικός, υποστηρικτής των δικαιωμάτων των εργαζόμενων έγινε αυτός που ενταφίασε το ασφαλιστικό.

Βεβαίως, για τις πολιτικές πράξεις του θα κριθεί όταν έρθει η ώρα, αλλά στην ιστορία θα μείνει για όσα έχει πει κατά καιρούς.

Είναι ο ίδιος υπουργός που είχε πει το περιβόητο πλέον ότι περπατάει στο δρόμο και τον αγκαλιάζουν και τον χαιρετάνε και του λένε «μπράβο Τάσο, θέλουμε να πληρώσουμε περισσότερες εισφορές».

Όπως ο Παπανδρέου κάποτε που βρήκε τον συνταξιούχο ο οποίος του έδινε τη σύνταξή του για να σωθεί η Ελλάδα. Τι να πει κανείς…

Ο κ. Πετρόπουλος είπε λοιπόν, απευθυνόμενος μάλιστα σε παιδιά Δημοτικού ότι την περίοδο 2010-2014 άνθρωποι αυτοκτονούσαν και έτρωγαν από κάδους απορριμμάτων, μέχρι που ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επανέφερε την κανονικότητα.

Ο ίδιος ο υπουργός και νομικός κ. Πετρόπουλος πρόσθεσε πως την περίοδο εκείνη είχαν εξαφανιστεί… οι γάτες και οι σκύλοι από την Αθήνα γιατί οι πεινασμένοι Αθηναίοι τους έπαιρναν τα αποφάγια.

Είπε συγκεκριμένα, με βάση τα επίσημα πρακτικά:

«Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει».

Και συνέχισε βέβαια λέγοντας ότι ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε την ανθρωπιστική κρίση.

Ισως να μην έπρεπε να ασχοληθεί κανείς με τέτοιες γελοιότητες. Αλλωστε, δικαιολογούνται εν μέρει καθώς ο κύριος Πετρόπουλος υπηρετεί μια συγκεκριμένη κυβέρνηση και πρέπει κι αυτός να συμβάλει στην προπαγάνδα που πρέπει να περάσει. Ισως πάλι έτσι να του είπαν ότι πρέπει να μιλάει έτσι κι αυτός πως αλλιώς να βγάλει την υποχρέωση που τον έκαναν υπουργό;

Ενας απλός δικηγόρος που θα πουλούσε υπηρεσίες εργατολόγου στα τηλεπαράθυρα θα ήταν.

Όμως, πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ότι και η προπαγάνδα έχει τα όριά της. Και η φαιδρότητα πρέπει κάποια στιγμή να σταματάει.

Η λογική Πετρόπουλου δεν είναι πρωτότυπη. Το έχει πει και πιο πριν ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος είχε «εξαφανίσει» τους ανθρώπους που έψαχναν στα σκουπίδια επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεχομένως και οι δύο τους να μένουν σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια. Ισως, πάλι με τις υπουργικές λιμουζίνες που κυκλοφορούν να μην περνούν από δρόμους που έχουν κάδους απορριμμάτων.



Ισως πάλι τα σκουπίδια τους να μυρίζουν… λεβάντα με την πρώτη φορά Αριστερά.

Γιατί άνθρωποι φτωχοί και δυστυχισμένοι υπήρχαν και υπάρχουν. Αυτή η προπαγάνδα που λέει ότι ήρθε η Αριστερά και εξαφανίστηκαν οι φτωχοί δεν αντέχεται ούτε κι από τον Γκέμπελς.

Εκτός πάλι κι αν όλοι εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι που ζούμε σε φυσιολογικές περιοχές νομίζουμε ότι αυτοί που ψάχνουν στα σκουπίδια δεν είναι φτωχοί αλλά… συλλέκτες.

Ο κ. Πετρόπουλος και όλοι οι υπουργοί που πιστεύουν ότι με τέτοιες χοντροκομμένες θεωρίες θα κάνουν το μαύρο – άσπρο απλά δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν περιουσίες της μεσαίας τάξης.

Με τα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ επιβλήθηκαν μέτρα που θα έκαναν και την Θάτσερ να κοκκινίζει από ντροπή.

Με την κυβέρνηση που θα έφερνε την ελπίδα χάθηκαν πάνω από 100 δις ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Με την Αριστερά συνεχίστηκαν οι πλειστηριασμοί, οι εκατοντάδες χιλιάδες κατασχέσεις ακόμη και συντάξεων και μισθών.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ διώκονται παλιότεροι σύντροφοι του Τσίπρα όπως ο Λαφαζάνης, γιατί τολμούν να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς.

Με την κυβέρνηση του Πετρόπουλου και του Πολάκη έχει διαλυθεί η υγεία και η παιδεία.

Και ναι, όσο και αν δεν το πιστεύει ο Πετρόπουλος, με αυτήν την κυβέρνηση συνεχίζουν να ψάχνουν στα σκουπίδια άνθρωποι, να μένουν πολίτες στο δρόμο, να παγώνουν πρόσφυγες και μετανάστες στους άθλιους καταυλισμούς.

Δυστυχώς οι πολιτικοί στην Ελλάδα, μετά τέτοια καταστροφή που γνώρισε ο τόπος, συνεχίζουν να είναι πάνω απ’ όλα πολιτικάντηδες. Και θυμίζουν αυτό που είχε πει ο Αλβέρτος Αϊνστάιν:

«Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες».

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news