facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Κλειστή η Ομόνοια -Λαμαρίνες, μπουλντόζες και εργάτες στην πολύπαθη πλατεία [εικόνες]

Λαμαρίνες που εμποδίζουν την είσοδο, μπουλντόζες που μεταφέρουν μπάζα και εργάτες που δουλεύουν είναι η νέα εικόνα της πλατείας Ομονοίας. 
Η πλατεία στην καρδία της Αθήνας που από τις ημέρες δόξας πέρασε σε ημέρες παρακμής και περιθωρίου έκλεισε για το κοινό, αφού ο Δήμος Αθηναίων (όπως μαρτυρά η παρουσία βαν του Δήμου στην πλατεία) αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανάπλαση της.
Εργάτες σπάνε και μαζεύουν μπάζα από την πλατεία ΟμονοίαςΕργάτες σπάνε και μαζεύουν μπάζα από την πλατεία Ομονοίας
Για την ώρα ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τα έργα που γίνονται καθημερινά, ενώ οι περαστικοί δεν φαίνεται να δείχνουν και ιδιαίτερη περιέργεια για τις εργασίες, αλλά και για το πως θα είναι το νέο πρόσωπο της Ομόνοιας.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην πλατεία Ομονοίας πέραν της εγκληματικότητας που έγινε καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή, η ΕΛ.ΑΣ. είχε κληθεί αρκετές φορές να επέμβει καθώς πολίτες ανέβαιναν στο γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν.  
Η εικόνα στην Ομόνοια από ψηλά -Κλειστή με λαμαρίνες
Η εικόνα στην Ομόνοια από ψηλά -Κλειστή με λαμαρίνες 
Μικρές μπουλντόζες απομακρύνουν τα μπάζα Μικρές μπουλντόζες απομακρύνουν τα μπάζα Λαμαρίνες αντικρίζει κάποιος στην πλατεία Ομονοίας από τη στάση του ΜετρόΛαμαρίνες αντικρίζει κάποιος στην πλατεία Ομονοίας από τη στάση του ΜετρόΦορτηγάκι του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Φορτηγάκι του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news