facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Χάος στην Κρήτη από την κακοκαιρία: Επεσαν βράχοι, φούσκωσαν ποτάμια, ακυρώθηκαν πτήσεις [εικόνες]

Προβλήματα σε πολλές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων προκαλεί η κακοκαιρία που από το μεσημέρι της Κυριακής εκδηλώθηκε στα Χανιά με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους ανέμους.
Σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου έχουν σημειωθεί καταπτώσεις χωμάτων και πετρών με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων ή να πραγματοποιείται με δυσκολία.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Από τη συγκέντρωση υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου ακινητοποιήθηκαν πολλά οχήματα, χωρίς ωστόσο οι οδηγοί να διατρέχουν άμεσο κίνδυνο καθώς απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τα οχήματά τους.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Στη λίμνη της Αγιάς ανέβηκε η στάθμη του νερού, ενώ πρόβλημα καθίζησης υπήρξε στη γέφυρα του ποταμού Κερίτη.
Φούσκωσαν ποτάμια, ενώ καθιζείς και πτωσεις βράχων σημειώνονται σε πολλά σημεία Φούσκωσαν ποτάμια, ενώ καθιζείς και πτωσεις βράχων σημειώνονται σε πολλά σημεία
Προβλήματα δημιουργήθηκαν ακόμα στο δίκτυο της ΔΕΗ ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».
Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχήΙσχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή
Λίγο μετά τις 11:30 δέντρο έπεσε από την ανατολική πλευρά του δημοτικού κήπου Χανίων προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Η κακοκαιρία θα συνεχιστει και αύριο
Η κακοκαιρία θα συνεχιστει και αύριο
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news