facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Αμυράς: Ο Θεοδωράκης διέλυσε το Ποτάμι! Να δώσει τις ηχογραφήσεις

Να πει ο Σταύρος Θεοδωράκης γιατί ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών κι αν είχε αναλάβει δεσμεύσεις για να δώσει τη θετική του κάλεσε τον επικεφαλής του Ποταμιού ο Γιώργος Αμυράς. Και τον κατηγόρησε ότι εκείνος διέλυσε το Ποτάμι.

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τις πολιτικές του και τις αποφάσεις του» είπε ο Γιώργος Αμυράς μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (01.02.2019) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και απαίτησε από τον επικεφαλής του κόμματος να αποκαλύψει γιατί ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών και «να απαντήσει αν έχει λάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιων».

Ο Γιώργος Αμυράς ζήτησε επίσης από τον Σταυρό Θεοδωράκη να δώσει στη δημοσιότητα τις ηχογραφήσεις από τις συνεδριάσεις του Ποταμιού για τη θέση που κρατήσει το κόμμα στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όπως μάλιστα σημείωσε, από το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος «βγήκαν» στη δημοσιότητα 9 δευτερόλεπτα. «Ας τα βγάλουν όλα» τόνισε.

Του ζήτησε επίσης τα πρακτικά από την κλειστή σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο ίδιος, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός και όπου, κατά τον Γ. Αμυρά, ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε στις ερωτήσεις του γιατί στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και αν έχει αναλάβει δεσμεύσεις.

«Ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι εννιά και τελικά ήταν στραβός ο γιαλός» πρόσθεσε και κατηγόρησε τον Σταυρό Θεοδωράκη πως «αποφάσισε σε μια νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ». Υπενθύμισε δε ότι στις εκλογές για τον επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε μόλις 22.000 ψήφους, ενώ το Ποτάμι στις εθνικές εκλογές είχε πάρει 220.000.



Επίθεση και από τον Ψαριανό

Ο Γιώργος Αμυράς δεν ήταν ο μοναδικός που εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο Γρηγόρης Ψαριανός με ένα καυστικό tweet, σχολίασε τα όσα είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού για το γεγονός πως η κυβέρνηση στηρίζει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

«Εντάξει ρε Σταύρο, μην τα αποπαίρνεις τα παιδιά. Σιγά-σιγά διορθώνονται. Μην είσαι κι εσύ τόσο σκληρός μαζί τους. Θα του εξηγήσεις του Αλέξη και θα καταλάβει, αφού σε ακούει», έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.


Αφορμή για το tweet ήταν ένα άλλο tweet του Σταύρου Θεοδωράκη, με το οποίο εξαπέλυε επίθεση στην κυβέρνηση για το γεγονός πως οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαχώρισαν τη θέση τους και δεν στήριξαν την αναγνώριση, από το Ευρωκοινοβούλιο, του Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας.


newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news