facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αντίδραση κόμματος Αλβανοτσάμηδων στις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της Ελλάδας, Προκόπης Παυλόπουλος, έκανε σήμερα μια σκληρή δήλωση, αποκάλεσε τους τσάμηδες ‘εγκληματίες’ και συνεργάτες των Ναζί, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Για το λόγο αυτόν, το Κόμμα Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας- PDIU, αντέδρασε εκφράζοντας τη λύπη του για τις δηλώσεις του προέδρου.

Μεταφέρουμε ορισμένα τμήματα της ανακοίνωσης του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων:

Οι δηλώσεις Παυλόπουλου έγιναν από …αλβανικό έδαφος!

Οι επανειλημμένες δηλώσεις ενός ανθρώπου , ο οποίος λόγω ηλικίας και της θέσης του, πρέπει να είναι πιο συνετός στην ελληνική πολιτική, εμφανίζεται όμοιος με τη Χρυσή Αυγή σαν μινιατούρα των εθνικιστικών κύκλων και απόγονος του Ναπολέοντα Ζέρβα».

«Πρέπει να υπενθυμίσουμε τον πρόεδρο της Ελλάδας ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις του από αλβανικό έδαφος(një tokë shqiptare), την Κόνιτσα και αναφέρθηκε στην κακή χρονιά του 1913 όταν ο ελληνικός στρατός εισέβαλε στην τσαμουριά, στην Φλώρινα και στην Καστοριά και έφθασε μέχρι το Χόρμοβο (στο Τεπελένι) και στη συνέχεια έκανε σφαγές στο Παναρίτι».

«Ο πρόεδρος της Ελλάδας είναι ο πιο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της υποκρισίας και των διπλών προτύπων ενός σοβινιστικού κράτους με τους Αλβανούς. Όταν μιλάμε για την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η χώρα του είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν αναγνωρίζει καμία μειονότητα και δεν έχει υπογράψει ούτε τη σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα δικαιώματα των μειονοτήτων».

Και πιο κάτω αναφέρει:

«Βέβαια, ο πρόεδρος της Ελλάδας θα ήθελε να εξοντωθούν όλοι οι Αλβανοί της τσαμουριάς. Ο θυμός του είναι απόδειξη ότι η αλήθεια καίει. Ο Παυλόπουλος ξέρει ότι είναι καιρός να θριαμβεύσει η αλήθεια και να δίκιο να γίνει πραγματικότητα.

Οι Αλβανοτσάμηδες είναι υπερήφανοι που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους 10.000 συμπατριώτες των δυνάμεων του ΕΛΑΣ με το τάγμα του Αλί Ντεμί στη Τσαμουριά και το τάγμα ‘Τσαμουριά’ στην Αλβανία», σημειώνεται χαρακτηριστικά αποφεύγοντας οποιαδήποτε μνεία για συνεργασία των Αλβανοτσάμηδων με τον στρατό κατοχής.

echedoros-a

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news