facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΝΔ: Πρωτοφανείς ευτελισμός τα παρακάλια του Βούτση στον Παπαχριστόπουλο

Σε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης, η ΝΔ κατακρίνει τα πρωτοφανή σκηνικά που εξελίχθηκαν στη Βουλή με τον πρόεδρο της Νίκο Βούτση να παρακαλά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί, προκειμένου να μη διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος προχωρήσει στις απειλές του κατά της κυβέρνησης.

Η ΝΔ μιλά για πρωτοφανή ευτελισμό, που επέβαλαν στη Βουλή οι «εκβιαζόμενοι εταίροι» Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα των Νίκο Βούτση ως διαμεσολαβητή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο πρωτοφανής ευτελισμός που έχουν επιβάλει στο κοινοβούλιο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του κ. Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε(!) τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει από καιρό ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα είναι κατώτεροι των αξιωμάτων τους. Σήμερα απλά συνειδητοποίησαν ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news