facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά» με τα «παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού»

Δεν σταματά να ασχολείται με τον... πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα ο Αρκάς, ο οποίος με νέο σκίτσο του ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό με "όπλο" τα... παιδικά του χρόνια.

Ο Αρκάς… λανσάρει μια νέα σειρά σκίτσων, με τα οποία επιτίθεται στον «πρωθυπουργό». Σε κανένα εξ αυτών δεν έχει αναφερθεί προσωπικά στον… σημερινό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο… όλα «δείχνουν» εκείνον.

Χθες, Δευτέρα 18.02.2019, τα δύο σκίτσα που «ανέβηκαν» στην επίσημη σελίδα του γνωστού σκιτσογράφου στο Facebook, είχαν την εξής λεζάντα: «Σκηνή από τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού».

Το νέο, σημερινό σκίτσο, αναφέρει στην λεζάντα: «Σκηνές από τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού». Αυτό το «ενός» μπορεί να… αποπνέει μια απόπειρα «αποστασιοποίησης» από… πράγματα και καταστάσεις.

Όπως και να έχει πάντως, ο Αρκάς… ξαναχτυπά και το νέο σκίτσο δείχνει τον «πιτσιρικά» πρωθυπουργό να να λέει σε τρεις φίλους του, οι οποίοι τον περιμένουν με μια μπάλα στα πόδια: «Διαπραγματεύτηκα με τους αντιπάλους και δεν θα χρειαστεί να παίξουμε!.. Χάσαμε ήδη!».

Δείτε το νέο σκίτσο που ανήρτησε ο Αρκάς
Δείτε τα δύο προηγούμενα σκίτσα που υπέγραφε ο γνωστός σκιτσογράφος

Δείτε τα δύο προηγούμενα σκίτσα που υπέγραφε ο γνωστός σκιτσογράφος

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news