facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους ο γιατρός που απαίτησε φακελάκι από καρκινοπαθή

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, καθώς και την επιβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου, που απαίτησε φακελάκι από καρκινοπαθή για να τον χειρουργήσει.

Ο επίορκος γιατρός που αρνείται την κατηγορία της δωροληψίας που του αποδίδεται, συνελήφθη μετά από επιχείρηση που οργάνωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν καταγγελίας του ασθενούς, ο οποίος διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, τον περασμένο Ιούνιο. Τότε ο χειρουργός φέρεται να ζήτησε το πρώτο «φακελάκι» προκειμένου να τον χειρουργήσει.

Στη συνέχεια φέρεται να ζήτησε και πάλι «φακελάκι» όταν επρόκειτο να τον χειρουργήσει για δεύτερη φορά.

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ο καταγγέλλων εμφάνισε αιμορραγία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η συμπεριφορά, όμως, του γιατρού τον εξόργισε.

Όπως κατήγγειλε, ο γιατρός επέδειξε αδιαφορία για την κατάσταση της υγείας του ενώ του ζήτησε ποσό 600 ευρώ, το οποίο «εκκρεμούσε» -κατά τον ίδιο- από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση. Ήδη δε είχε λάβει 2.650 ευρώ.

dikastiko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news