facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τραγωδία στη Βοιωτία! Νεκρά δύο παιδιά 3,5 και 4,5 ετών που έπεσαν σε βόθρο

Πληροφορίες ότι τα παιδιά παρέμειναν τουλάχιστον μία ώρα στο νερό. Το αγοράκι και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς. Όπως είπε η διοικήτρια στο newsIT.gr την πληροφόρησαν ότι τα παιδάκια είναι ήδη νεκρά. Άφαντοι παραμένουν οι γονείς τους.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Άγιο Αθανάσιο της Αλιάρτου.

Τα δύο παιδάκια, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκαν μέσα σε βόθρο της περιοχής – κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται λιμνάζοντα νερά. Το μεσημέρι βρέθηκαν αναίσθητα και τα δύο. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι μεταφέρονταν χωρίς τις αισθήσεις τους στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι τα παιδάκια, ηλικίας 3,5 και 4,5 ετών, είναι νεκρά…

Τα τραγικά νέα επιβεβαίωσε μιλώντας στο newsIT.gr η διοικήτρια του γενικού νοσοκομείο Λιβαδειάς. Είπε ότι μετά από επικοινωνία που είχε η ίδια με τον διοικητή του κέντρου υγείας Αλιάρτου, τα παιδιά μεταφέρθηκαν δυστυχώς ήδη νεκρά προς το νοσοκομείο της για να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Το αγοράκι και το κοριτσάκι – που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ξαδέλφια- μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο Αλιάρτου από τον θείο τους ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί οι γονείς τους που είναι Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς να τα επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Τα παιδιά ήταν πάνω από μία ώρα στο νερό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γιατροί να αντιμετωπίζουν μία κατάσταση που ήταν πλέον μη αναστρέψιμη. Τα παιδιά ήταν ήδη «παγωμένα», όταν έφτασαν στα χέρια των γιατρών…

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news