facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Π.Καμμένος: «Ο Α.Τσίπρας ήξερε τα πάντα για τον Τ.Σόρος και τις 29 offshore» - Τώρα όμως είναι αργά για... δάκρυα

Ο πρώην ΥΕΘΑ αποκάλυψε πως ο Α.Τσίπρας γνώριζε για τις δραστηριότητες του Τ.Σόρος και τις 29 offshore και για πρώτη φορά αφήνει «αιχμές» για τον πρωθυπουργό.

Μέχρι σήμερα στις καταγγελλίες του εμπλέκονταν μονάχα ο Ν.Κοτζιάς που ως ΥΠΕΞ είναι δικό του δημιούργημα η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Γνώριζε ο Τσίπρας για τον Σόρος. Γνώριζε για τις 29 offshore, γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, σε σχέση με υποθέσεις όπως της Λιβύης. Γνώριζε ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα στους χειρισμούς του Κοτζιά στην Συμφωνία των Πρεσπών, κατά παράβαση με τα όσα είχε συμφωνήσει με τον Πρωθυπουργό. Το ότι τον απομάκρυνε, θεωρώ ότι ήταν μια κίνηση που το καταδεικνύει, πράγματι», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Βέβαια, το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί ο κ. Καμμένος δεν τα έλεγε αυτά νωρίτερα.

Στην ελληνική Βουλή και προκειμένου να μην χάσει το προνόμιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ και να εξακολουθήσουν να ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό με την παρουσία τους, φαίνεται ότι γίνεται.

Από χθες οι Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος «ανήκουν» σε ... δύο κοινοβουλευτικές ομάδες, βασικά ανήκουν τυπικά στους ΑΝΕΛ που υποτίθεται ότι είναι αντιπολίτευση, αλλά στηρίζουν την συμπολίτευση, δηλαδή την κυβέρνηση!

Δικαιώνοντας αυτούς που ισχυρίζονται ότι «Η αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση είναι κόλπο και κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να διασωθεί εκλογικά ο Π.Καμμένος, χωρίς να διαταραχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία που συνιστούσαν τα δύο κόμματα».

Αρα; Αρα κόλπο και στημένη ψήφος, ήταν οι κραυγές Π.Καμμένου κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας!

Τυπικά τα δύο κοινοβουλευτικά «ρετάλια» παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, διατηρώντας τον αριθμό «πέντε», ουσιαστικά με τις επιστολές τους στη Βουλή, με τις οποίες ζητούν να προμετρώνται οι ψήφοι τους σ' αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας στα νομοσχέδια που θα φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μετασχηματίζει σε κυβερνητική πλειοψηφία την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα.

Τον μόνο αστερίσκο βάζει ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δεν ψηφίζει τη συνθήκη προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος, τυπικά μένει με τους Κώστα Κατσίκη και Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, αλλά ουσιαστικά δεν θα χάσει το προνόμιό του ως αρχηγός κόμματος στην Βουλή.

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα; Λεπτομέρειες στην «δημοκρατία της τιποτολογίας».

Τώρα οι καταγγελλίες Καμμένου για το ότι και ο πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα για τον Τ.Σόρος, είναι κατόπιν εορτής και φυσικά άνευ αντικρύσματος.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news