facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού

Προειδοποιητική 24ωρη απεργία προανήγγειλαν για αύριο, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού ΑΕ (ΕΟΑΕ). Στόχος είναι η απεργιακή κινητοποίηση να συνδυαστεί με την αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Αυτό που ζητούν οι εργαζόμενοι είναι να αποδεσμευτεί η εταιρεία από το ΤΑΙΠΕΔ και να διακοπεί άμεσα η αποδόμησή της. Διεκδικούν την έμπρακτη ανάκληση της απόφασης, που προβλέπει το προσωπικό, που απαιτείται για τη λειτουργία και τη συντήρηση της οδού.

Επιπροσθέτως, οι εργαζόμενοι θέλουν να δουν να εφαρμόζονται άμεσα αποφάσεις, που θα αφορούν στην αξιοποίηση της ΕΟΑΕ σχετικά με την εκτέλεση έργων, την ασφάλεια των υποδομών και την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας, το σοβαρό σχεδιασμό στη διαχείριση των πόρων και στον προγραμματισμό των νέων έργων και, τέλος, την «ανάκληση των ατελέσφορων σχεδιασμών της παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου».

Απευθυνόμενοι στις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οι εργαζόμενοι τις προτρέπουν να συμμετέχουν ενεργά «στα κρίσιμα ζητήματα της αξιοποίησης της ΕΟΑΕ, της χρήσης των διαθέσιμων πόρων της σε αναπτυξιακά έργα και της ανάκλησης των σχεδιασμών παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news