facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

«Μπαλάκι» μεταξύ των νοσοκομείων Λαμίας και Λάρισας οι ευθύνες για τον θάνατο 14χρονης

Νοσοκομείο Λαμίας: Είχαμε ενημερώσει τους γιατρούς της Λάρισας για την διάγνωση της Ιωάννας αλλά...

Ενημερώσαμε έγκαιρα και σωστά τους γιατρούς του νοσοκομείου της Λάρισας για την κατάσταση της  Ιωάννας επισημαίνει σήμερα ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου της Λαμιας Δημήτρης Σφύρας.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ο υποδιοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς και ο κύριος Σφύρας, άνοιξαν τα χαρτιά τους και παραχώρησαν συνέντευξη τύπου αναφερόμενοι στα όσα διαδραματίστηκαν εκείνες τις ώρες που η άτυχη Ιωάννα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.
Κάναμε σωστή διάγνωση, ενημερώσαμε για αυτή τον χειρουργό του νοσοκομείου στη Λάρισα, ωστόσο εκείνος αποφάσισε άλλα, τόνισε κύριος Σφύρας.
Ο διοικητής του νοσοκομείου της Λαμίας Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φιλους της Ιωάννας και πρόσθεσε πως η διοίκηση είχε αποφασίσει να μην τοποθετηθεί, ωστόσο αναγκάστηκε να το κάνει, λόγω της διαστρέβλωσης των γεγονότων.
Ο κύριος Χατζημαργαρίτης έκανε απολογισμό της λειτουργίας του νοσοκομείου από τον Φεβρουάριο του 2018 που ο ίδιος ανέλαβε την διοίκηση του και τόνισε πως για το θέμα της Ιωάννας το νοσοκομείο της Λαμίας έχει ζητήσει συνολική ΕΔΕ.
Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα συμβάλλουμε στη διαλεύκανση της υπόθεσης συνέχισε κύριος Χατζημαργαρίτης.
Ο κύριος Σφύρας ανέλυσε πώς υποδέχθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου Λαμίας το δεκατετράχρονο κορίτσι και τι έγινε όλες αυτές τις ώρες που νοσηλευόταν εκεί.
Τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν 47 χειρουργεία σε παιδιά και κανένα δεν παρουσίασε επιπλοκές δηλώνει ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς.
Δημοσιεύματα και τοποθετήσεις έβλαψαν άδικα το νοσοκομείο της Λαμίας επεσήμανε ο κύριος Χατζημαργαρίτης που απαντώντας σε ερώτηση σχολίασε και τον θάνατο του εννιάχρονου παιδιού ενάμιση χρόνο πριν.


tvstar

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news