facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Συμμαχία Volkswagen και Ford

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παγκόσμια συμμαχία μεταξύ της Volkswagen AG και της Ford Motor Company. Σκοπός της είναι (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους) να βοηθήσει τις δύο εταιρείες να ανταγωνίζονται καλύτερα και να καινοτομούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Αρχικά, η συμμαχία, η οποία δεν περιλαμβάνει την ίδρυση κάποιας νέας εταιρίας, θα αφορά την παραγωγή φορτηγών ελαφρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και van για την παγκόσμια αγορά από το 2022. Τα προϊόντα αυτά θα έχουν χαμηλότερη εργοστασιακή τιμή προ φόρων .
Εν τω μεταξύ, η VW και η Ford υπέγραψαν επίσης μνημόνιο συνεργασίας για την έρευνα και εξέλιξη αυτόνομων αλλά και ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ εξετάζουν συνεργασίες και για άλλες κατηγορίες οχημάτων.
” Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η συμμαχία θα βοηθήσει και τις δύο εταιρείες να δημιουργήσουν αξία και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών και της κοινωνίας μας”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ford Jim Hackett και πρόσθεσε: “Η συνεργασία δεν θα οδηγήσει μόνο σε σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών, αλλά θα βοηθήσει τις δύο εταιρείες να βελτιώσουν την ικανότητά τους, για τη διαμόρφωση της νέας εποχής της αυτοκίνησης “.
sima2
Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της VW Dr. Herbert Diess πρόσθεσε: “Η Volkswagen και η Ford θα αξιοποιήσουν τους συλλογικούς πόρους και τις δυνατότητες καινοτομίας. Παράλληλα θα δημιουργήσουν συμπληρωματικές θέσεις στην αγορά για να εξυπηρετήσουν ακόμη καλύτερα εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, η συμμαχία θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο για την προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα”

newsauto

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news