facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Πως ανακοίνωσε το Star το “άκυρο” του Καμμένου για τη συνέντευξη

Με μια λιτή ανακοίνωση το Star έκανε γνωστό ότι τελικά ο Πάνος Καμμένος δεν θα δώσει συνέντευξη αύριο στη Μάρα Ζαχαρέα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Το Star επιβεβαιώνει επίσης πως ο κ. Καμμένος ζήτησε τη μετάθεση της συνέντευξης για μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Τσίπρα την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση του star αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο κύριος Πάνος Καμμένος ανέβαλε τη συνέντευξη που θα παραχωρούσε αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star για μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό που θα γίνει την Παρασκευή 11.1.19.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα συναντηθούν τελικά την Παρασκευή, 11.01.2019, μετά την “εμπλοκή” που παρουσιάστηκε για το… ιδιότυπο debate των δύο ανδρών σε “απέναντι” τηλεοπτικά “παράθυρα”!

Το παρασκήνιο είναι έντονο και οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε την συνέντευξη που είχε “κλείσει” στο Star, το βράδυ της Τετάρτης, 09.01.2019. Όλα αυτά ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισημοποιήσει πως πρόκειται να δώσει συνέντευξη επίσης αύριο, Τετάρτη 09.01.2019, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε απόψε στον Πάνο Καμμένο και του ζήτησε να συναντηθούν την Παρασκευή το πρωί. Πηγές των ΑΝΕΛ τονίζουν πως ο υπουργός Άμυνας, καλή τη πίστει αποφάσισε να ακυρώσει την συνέντευξή του στο Star και να την μεταθέσει για την επόμενη Παρασκευή, 18.01.2019.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας των δύο ανδρών εξέφρασε την δυσφορία του για το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να δώσει συνέντευξη μία ώρα μετά προφανώς για να του απαντήσει σε όσα ο πρώτος θα είχε ήδη πει, δημιουργώντας την εντύπωση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό διάλυση.

Μετά από συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, αποφασίστηκε ο Πάνος Καμμένος να αναβάλλει την συνέντευξή του για το επόμενο διάστημα, όπως προαναφέραμε, ενώ επίσης συμφώνησαν να συναντηθούν την Παρασκευή, καθώς ο πρωθυπουργός την Πέμπτη, 10.01.2019, θα είναι απασχολημένος με την επίσημη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news