facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Η Ryanair σταματά τις πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Την απόφασή της να σταματήσει τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα έκανε γνωστή η Ryanair. Η απόφαση της εταιρίας χαμηλού κόστους έρχεται λίγες μέρες μετά την "οδύσσεια" εκατοντάδων πολιτών που έφτασαν μέχρι τη… Ρουμανία.
Η ανακοίνωση της Ryanair, μέσω της σελίδας της εταιρίας στο Facebook, αναφέρει ότι η σύνδεση Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα θα διακοπεί από την 1η Απριλίου 2019.
Η τελευταία πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα θα γίνει στις 21 Μαρτίου. Σημειώνει δε ότι η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. 
Πριν από σχεδόν 10 μέρες η Ryanair είχε προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις όταν εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Λονδίνο – Θεσσαλονίκη δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αποφάσισε να το στείλει στην… Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
Μάλιστα, τότε η εταιρία είχε ναυλώσει πούλμαν (!) για να μεταφέρει από τη Ρουμανία στην Ελλάδα όσους δεν ήθελαν να περιμένουν την… επόμενη πτήση. Η στάση της εταιρίας, που ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία, είχε προκαλέσει την οργή των ταξιδιωτών και πλήθος αντιδράσεων.
newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news