facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Ο Πολάκης αποκαλύπτει έναν προστατευόμενο μάρτυρα της υπόθεσης Novartis

Τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την άσκηση δίωξης εναντίον ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων, λίγο πριν φύγει από τη χώρα. 

Ο κ. Πολάκης παρουσιάζει φωτογραφία του Νίκου Μανιαδάκη, πρώην συμβούλου πολιτικών που είχαν διατελέσει υπουργοί Υγείας, αφήνοντας βαρύτατο υπαινιγμό ότι πρόκειται για το πρόσωπο που μετέφερε μίζες σε βαλίτσες. Ο Νίκος Μανιαδάκης είναι ένας από τους τρεις προστατευομένους μάρτυρες που φέρονται πως είχαν καταθέσει ότι η Novartis έκανε «ωφέλιμες» πληρωμέςπρος συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

  
Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης συνοδεύει την ανάρτησή του με πέντε εικόνες, φωτογραφίζοντας αυτό που κατά την άποψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν το «ταξίδι»  της μίζας από το λογαριασμό της φαρμακοβιομηχανίας.

«Ο αποστολεας (φωτο1), το μέσο (φωτό 2), ο μεταφορεας (φωτό 3), ο προορισμός (φωτό 4-5). Εχει να σχολιάσει κάποιος απο τους υπουργούς των οποίων υπήρξε σύμβουλος ο"μεταφορέας" κάτι;;;;; Εχει πέσει άκρα του τάφου σιωπή ,απο το πρωί σημερα βλέπω!!!! Μου' χουν λείψει οι τσιρίδες....», γράφει η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.



 


Στον προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος ήταν σύμβουλος τριών πρώην υπουργών Υγείας,  έχει ασκηθεί σε βάρος του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου.

Πρόκειται για τον Νίκο Μανιαδάκη, φωτογραφία του οποίου κοινοποιεί στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης. Τις ημέρες των εορτών ο Νίκος Μανιαδάκης επιχείρησε να φύγει από την Ελλάδα μαζί με όλη του την οικογένεια, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές αρχές σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικές αρχές του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κατέσχεσαν το διαβατήριό του με την αιτιολογία ότι είναι ύποπτος για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news