facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Απειλές δέχεται η οικογένεια του Σπύρου Δανέλλη

Απειλές για την ζωή του αλλά και μελών της οικογένειάς του δέχεται ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος έχει από καιρό καταστήσει σαφή την θέση του για υπερψήφιση τηςΣυμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας», ο Σπύρος Δανέλλης έχει επικοινωνήσει με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, από την οποία ζήτησε προστασία για την οικογένειά του, παρουσιάζοντας της μάλιστα και τα σχετικά τεκμήρια.

Χθες, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές, γεγονός που, όπως είχε αποκαλύψει το News 24/7, συνέβη σε πολλούς βουλευτές που τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι», «Θα σε σκοτώσουμε», «Μην το τολμήσεις θα μαρτυρήσεις», είναι μερικά από τα μηνύματα που έχουν δεχτεί βουλευτές που μερικοί από αυτούς μίλησαν στο news24/7!

Μεταξύ αυτών, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, έχει δεχθεί φακέλους με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια γυναικών με την προειδοποίηση ότι θα της συμβεί το ίδιο αν ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κ. Παπακώστα έχει αποστείλει το υλικό στον εισαγγελέα, ενώ σε καταγγελία στην Ασφάλεια έχει προχωρήσει και ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του, παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει πως δεν θα ψηφίσει την Συμφωνία.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news