facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Νέος συναγερμός: Τρεις ακόμη φάκελοι με ύποπτη σκόνη σε Κρήτη, Κέρκυρα και Πολυτεχνείο

Νέος συναγερμός σήμανε μετά από το περιστατικό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς εντοπίστηκαν άλλοι τρεις φάκελοι με ύποπτη σκόνη σε Κρήτη, Κέρκυρα και Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φάκελοι είχαν σταλεί από χτες αλλά δεν ανοίχτηκαν.

Όταν έγιναν αντιληπτοί, οι Αρχές κινήθηκαν ταχύτητα ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο.

Οι νέοι φάκελοι εστάλησαν και αυτοί στο Χημείο του Κράτους για να εξεταστεί το περιεχόμενό τους και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις για το περιεχόμενό τους.

Ύποπτος φάκελος και στο ταχυδρομείο Κέρκυρας

Φάκελος «ύποπτης τοξικότητας» εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στο ταχυδρομείο Κέρκυρας. Η περιοχή έχει αποκλειστεί εσωτερικά στο χώρο του ταχυδρομείου, αλλά και εξωτερικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι όσοι βρίσκονταν μέσα στο ταχυδρομείο, αναμένεται να μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο αντιμετώπισης κινδύνου (καραντίνα), σύμφωνα με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Χημικών Βιολογικών, Ραδιενεργών και Πυρηνικών Απειλών, που τέθηκε σε ισχύ, ενώ ο φάκελος «ύποπτης τοξικότητας», που δεν έχει ανοιχτεί ακόμη, φέρεται να έχει αποσταλεί από την Ινδία με παραλήπτη το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Τον ύποπτο «φάκελο» αναμένεται να μεταφέρει ειδική ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, που είναι εφοδιασμένη με ειδικές στολές, σε ασφαλή χώρο.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news