facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ιωάννα Γκελεστάθη: Απαράδεκτη και πολιτικά επικίνδυνη είστε εσείς κυρία Γεροβασίλη

Διαβάστε την ανάρτηση τής Ιωάννας Γκελεστάθη για τη στάση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ: Απαράδεκτη και πολιτικά επικίνδυνη είστε εσείς κυρία Γεροβασίλη που εννοείτε να κάνετε μπούλινγκ στο χαμηλόβαθμο προσωπικό της ΕΛΑΣ και να προκαταλαμβάνετε τα πορίσματα των ΕΔΕ.

1ον Μάλλον δεν προσέξατε ότι οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον φραγμό που είχε σχηματιστεί προκειμένου να προστατευθεί το Μέγαρο Μαξίμου από εισβολή.
2ον Ως γνωστόν οι άνδρες των ΜΑΤ δεν διαθέτουν φτερά ώστε να μπορούν να υπερίπτανται των φραγμών και να κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης στα φανερά και όχι στα τυφλά.
3ον Καλό θα ήταν να δώσετε στους άνδρες των ΜΑΤ έναν κατάλογο διαδηλωτών που δεν επιτρέπεται να τραυματίζονται (πχ Βουλευτές του ΚΚΕ και στελέχη του ΠΑΜΕ) και διαδηλωτών που επιτρέπεται να τραυματίζονται (πχ πολέμιοι της Συμφωνίας των Πρεσπών) προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων.
4ον Μιλώντας για αντιδημοκρατικές πρακτικές και σκοτεινές εποχές προφανώς δεν καταλογίζετε μόνο λάθος αλλά και πρόθεση στους άνδρες των ΜΑΤ. Μόνο που μπερδεύεστε. Οι πρακτικές δεν ήταν αντιδημοκρατικές και οι εποχές δεν ήταν σκοτεινές. Απλώς τότε καθόντουσαν στην καρέκλα οι άλλοι και ήσασταν εσείς στους δρόμους, ενώ τώρα κάθεστε στην καρέκλα εσείς και είναι οι άλλοι στους δρόμους.

ΥΓ Το περιστατικό στην ΑΣΟΕΕ την ίδια μέρα προφανώς δεν σας ενέπνευσε κάποια έτερη δήλωση.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news