facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Θεοδωράκης: Θετική ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Την ανάγκη κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες επιχείρησε να συνδέσει ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση.

«Ψηφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σημαίνει και θετική ψήφο στις Πρέσπες. Θετική ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» είπε αρχικά ο επικεφαλής του Ποταμιού για να προσθέσει όμως σε άλλο σημείο «Ο λαός πρέπει να κληθεί σύντομα να αποφασίσει. Το Ποτάμι θέλει την Ελλάδα αλλιώς και αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει με εκλογές. Γι αυτό καταψηφίζουμε μια αποτυχημένη κυβέρνηση. Ζητάμε και θα το κάνουμε πράξη το επόμενο διάστημα με κάθε τρόπο με κάθε δύναμη να πολεμήσουμε για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία»

«Οι βουλευτές του κ. Καμμένου που θα προστεθούν στους 145 του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τις επιλογές της κυβέρνησης που έχουμε μπροστά μας; Με την Συνταγματική Αναθεωρηση και το διαχωρισμό Κράτους Εκκλησίας; Ο αφορισμός του ΣΥΡΙΖΑ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια βρίσκει σύμφωνο τον κ. Δανέλλη; Οι κ.κ. Κόκκαλης και Ζουράρις που έκαναν καριέρα ως μακεδονομάχοι θα ψηφίσουν την Συμφωνία Πρεσπών την ερχόμενη εβδομάδα; Ή είναι ψήφος εμπιστοσύνης μιας χρήσης και άμεσης απόδοσης;» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news