facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Διαγράφηκε από την Κ.Ο. του Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης

Ο Σπύρος Δανέλλης αποφάσισε να ψηφίσει υπέρ της κυβέρνησης και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Όπως αναμενόταν, ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον διέγραψε από την Κ.Ο. του Ποταμιού.

Με μια λιτή ανακοίνωση προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενημέρωσε ότι ο Σπύρος Δανέλλης τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Δείτε την επιστολή Θεοδωράκη

Ο Σπύρος Δανέλλης είχε ενημερώσει από το βράδυ της Δευτέρας (14.01.2019) τον Σταύρο Θεοδωράκη για την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Με την ψήφο του βουλευτή Ηρακλείου, η κυβέρνηση έχει πλέον τις 151 ψήφους που θέλει για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Υπέρ θα ψηφίσουν, εκτός από τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και οι: Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κώστας Ζουράρις και Κατερίνα Παπακώστα.

Η πρόταση του κ. Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έρχεται σε αντίθεση με τη γραμμή του Σταύρου Θεοδωράκη για στήριξη των Πρεσπών, αλλά όχι της κυβέρνησης στη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης. Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον βουλευτή το απόγευμα της Δευτέρας (14.01.2019) στα γραφεία του κόμματος και του ζήτησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του, δίνοντάς του προθεσμία, για να πάρει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα την θετική απάντηση.

Η απόφαση Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση περιπλέκει τα πράγματα όσον αφορά στη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το κόμμα είχε ταχθεί αρχικά θετικά προς τη συμφωνία, αλλά πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news