facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Φθιώτιδα: Χωριά θάφτηκαν στο χιόνι -Μάχη για να απεγκλωβιστούν δύο οικογένειες

Ο ήλιος που έκανε την εμφάνισή του σήμερα στις περιοχές της Φθιώτιδας είναι ένα μικρό διάλειμμα, αφού το δεύτερο κύμα ψύχους, που ξεκινάει από τα μεσάνυχτα, θα είναι πιο δυνατό.  
Ηδη πολλά ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας θάφτηκαν στο χιόνι, αφού το ύψος έφτασε από 70 εκ. μέχρι και ένα μέτρο.
Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης είναι σε εξέλιξη επιχείριση από την Πολιτική Προστασία για να φτάσουν τα μηχανήματα σε χωριά που είναι αποκλεισμένα.
Όπως σημειώνει στο lamiareport.gr ο υπεύθυνος της Περιφέρειας Θανάσης Καρακάντζας επιχειρούν για να καθαρίσουν το δρόμο προς το Κυριακοχώρι, όπου είναι αποκλεισμένες δυο οικογένειες που θέλουν να επιστρέψουν.
Συνεργεία επιχειρούν για να καθαρίσουν το δρόμο προς το Κυριακοχώρι, όπου είναι αποκλεισμένες δυο οικογένειες που θέλουν να επιστρέψουνΣυνεργεία επιχειρούν για να καθαρίσουν το δρόμο προς το Κυριακοχώρι, όπου είναι αποκλεισμένες δυο οικογένειες που θέλουν να επιστρέψουν
Ακόμη ανοίγουν το δρόμο προς τη Δάφνη, τα Μάρμαρα, το Νικολίτσι το Πίτσι και άλλα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας.
Το προηγούμενο 24ωρο δόθηκε πραγματική μάχη με το χιόνια για να προσεγγίσουν και άλλα χωριά που είχαν θαφτεί στο χιόνι.
Ανοίγουν το δρόμο προς τη Δάφνη, τα Μάρμαρα, το Νικολίτσι το Πίτσι και άλλα ορεινά χωριά της δυτικής ΦθιώτιδαςΑνοίγουν το δρόμο προς τη Δάφνη, τα Μάρμαρα, το Νικολίτσι το Πίτσι και άλλα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας
Χιόνια στη Λαμία Χιόνια στη Λαμία
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news