facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Τουλάχιστον 120 πτήσεις ακυρώθηκαν και πάνω από 70 είχαν πάνω από μία ώρα καθυστέρησης από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου.

Σε ανακοίνωση των αξιωματούχων του δεύτερου μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας, αναφέρθηκε ότι η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή τους ανάγκασε να ακυρώσουν δεκάδες πτήσεις από την Παρασκευή μέχρι σήμερα.

«Προς το παρόν είναι δύσκολο να πούμε αν πρόκειται να υπάρξουν ή όχι άλλες ακυρώσεις», είπε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, συμπληρώνοντας ότι, «πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις αλλαγές του καιρού».

Το αεροδρόμιο συμβουλεύει τους επιβάτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές τους εταιρείες προτού κατευθυνθούν στο αεροδρόμιου του Μονάχου ή σε αυτά από τα οποία θα ξεκινήσουν για να πάνε στο Μόναχο.

Ένας από τους λόγους που καθυστερούν τα αεροπλάνα είναι ότι όλα όσα βρίσκονται εκεί πρέπει προτού απογειωθούν να περάσουν τη διαδικασία ξεπαγώματος, ενώ μόνο ο ένας διάδρομος απογείωσης – προσγείωσης είναι ανοιχτός, ενώ ο δεύτερος καθαρίζεται.

Επιπλέον προβλήματα υπάρχουν και λόγω της χαμηλής ορατότητας.

Κανονικά ήταν 850 πτήσεις προγραμματισμένες για σήμερα.

Προβλήματα υπάρχουν και στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που πλήττει την πόλη της Βαυαρίας, καθώς όχι μόνο δεν προλαβαίνουν να καθαρίζουν τις γραμμές από το χιόνι, αλλά υπάρχουν και πτώσεις δέντρων.

ant1news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news